19 January 2007

Spirit AeroSystems zal financiële informatie vrijgeven

WICHITA, Kansas, January 18 /PRNewswire /

Spirit AeroSystems, Inc. (NYSE: SPR) zal zijn financiële resultaten van het vierde kwartaal en het hele jaar 2006 vrijgeven op donderdag 8 februari, om 6.30 uur 's ochtends (CST).

President en Chief Executive Officer Jeff Turner en Chief Financial Officer Rick Schmidt zullen om 10.00 uur 's ochtends (CST) deelnemen aan een audioconferentiepresentatie voor beleggingsanalisten over de resultaten en de vooruitzichten van het bedrijf.

De presentatie zal op internet worden uitgezonden en zal diagrammen en een vraag-en-antwoordsessie bevatten. Het persbericht van het bedrijf, waarin de resultaten worden nauwkeurig worden beschreven, zal ook beschikbaar zijn. De rechtstreekse audiostream en de diapresentatie zijn toegankelijk op donderdag 8 februari, op www.spiritaero.com/investor.aspx

Personen wordt verzocht om de website te controleren voorafgaand aan het evenement, om er zeker van te zijn dat de computer goed is geconfigureerd voor de audiostream en de diapresentatie.

Over Spirit AeroSystems: Spirit AeroSystems is de grootste onafhankelijke non-OEM-ontwerper en -producent van aërostructuren ter wereld. Met het hoofdkantoor in Wichita, Kansas, begon het in juni 2005 met zijn activiteiten. Naast zijn gebouw in Kansas heeft Spirit gebouwen in Oklahoma en het Verenigd Koninkrijk.

No comments: