12 February 2007

Annexum Invest verwerft zes Golden Tulip Hotels in Nederland

Amsterdam, februari 2007 - Annexum Invest heeft zes Golden Tulip Hotels in Nederland gekocht. De zes Nederlandse Golden Tulip Hotels zijn alle 4-sterren hotels en gevestigd in Amersfoort, Epe, Hoenderloo, Loosdrecht en twee in Beekbergen. De hotels, die door Golden Tulip worden geëxploiteerd, hebben in totaal 577 kamers en 110 vergaderzalen met een capaciteit voor 2740 personen.

Annexum Invest volgt al geruime tijd de ontwikkelingen in de hotelsector. 'Wij vinden de hotelmarkt een interessante beleggingsmarkt. Deze markt profiteert niet alleen van de aantrekkende economie, maar ook van demografische ontwikkelingen en globalisering. Dit zijn elementen die bijdragen tot een grotere vraag naar hotelkamers. Internationaal hebben belangrijke investeerders het afgelopen jaar al blijk gegeven van grote interesse in deze groeiende markt. Deze portefeuille is aangekocht door een consortium van krachtige financiële partners, waaronder Annexum Invest en merchant bank kempen & Co. Het is de bedoeling om de komende tijd de mogelijkheden te onderzoeken meer Europees hotelvastgoed te verwerven', aldus Huib Boissevain, directeur van Annexum Invest.
Het consortium werd geadviseerd door Hospitality Support Group.

Annexum Invest is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten
voor de particuliere en institutionele markt. Zij heeft de afgelopen jaren meerdere succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, waaronder Casino Vastgoed Amsterdam CV en het Vastgoed Fundament Fonds NV.
Kempen & Co. is een Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance.
www.annexum.nl

1 comment:

Christopher said...

Goede dag voor jullie jullie allemaal, mijn naam is Christopher Miles, ik kom uit de VS, Texas, ik ben erg blij als ik het getuigenis schrijft hoe ik mijn lening van deze lening verstrekte, ik geloof dat God een plan voor mij heeft, nadat ik was al door mijn zogenaamde leningverstrekkers door mijn zogenaamde leningleners getroffen, ik was bedrogen en dacht bijna van het nemen van mijn leven, maar God heeft mij een doel. Als u een lening wenst van een bedrijf, moet u WOODS NATION LTD, toen ik eerst met hem begon, dacht ik dat hij net als de rest was, en tot mijn grootste verrassing kreeg ik de lening van $ 69.000,00 in mijn account en dat was het exacte bedrag dat ik in zijn bedrijf had aangevraagd en dat gevoel hoop op jou? is een leugen want als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een soort lening, dan kunt u contact met hem opnemen via e-mail, zijn e-mail is: woodsnationltd@gmail.com, God zegene je dat hij me gezegend heeft met meneer Anthony Woods door mijn lening na het vallen in de handen van oplichting.

Thanks.
Christopher Miles.