27 February 2007

Interactive Brokers lanceert rechtstreekse toegang tot Hongkongse aandelen- en optiehandel

Interactive Brokers voegde onlangs de Hongkongse aandelen- en optiehandel toe aan zijn globaal rechtstreeks transactieplatform. Provisies uit effecten en opties zijn 0,088 van de handelswaarde, met een minimum van 18,00 HKD, mogelijk zegelrecht en transactiekosten van SFC. Interactive Brokers biedt de verhandeling van Hongkongse termijncontracten aan met provisies voor de Hang Seng index en ook andere Hongkongse termijncontracten vanaf 9,50 HKD, soms zelfs tot het lage tarief van 2,00 HKD voor grote klanten(1).

Een volledige lijst van alle IB handelscentra en producten in 16 verschillende landen is beschikbaar op: www.interactivebrokers.com/en/trading/products.php.
Verhandelaars en beleggers die nood hebben aan rechtstreekse internationale toegang tot aandelen, waarborgen, opties, termijncontracten, deviezen en obligaties kunnen zich elektronisch inschrijven op www.interactivebrokers.com .

"Interactive Brokers maakt internationale handel veel eenvoudiger met zijn Universal Account (TM), een nieuw uniek programma dat vijf jaar geleden door IB gelanceerd werd. Een klant stort geld in een van de acht valuta en kan verhandelen in aandelen, opties, termijncontracten, deviezen en obligaties in meer dan 60 globale handelscentra vanop hetzelfde scherm naar dezelfde rekening. Door te verhandelen in meerdere valutaproducten geven we onze klanten de mogelijkheid om met strikte interbancaire wisselkoersen te werken of een prolongatielening aan te gaan met de gestorte valuta als onderpand", zegt Steve Sanders, SVP Product Development.

Over Interactive Brokers Group
Interactive Brokers Group (IBG) biedt professionele handelaars en beleggers rechtstreeks toegang tot opties, termijncontracten, aandelen, deviezen en obligaties in meer dan 60 globale marktcentra vanuit dezelfde IB Universal Account (TM). IBG heeft een gecombineerd aandelenkapitaal van meer dan 2,8 miljard USD en voert meer dan 500.000 verhandelingen per dag uit en 21,6 van de Noord-Amerikaanse opties(2). In 2006 behaalde Interactive Brokers niet alleen de hoogste globale positie in Barron's, maar ook de titel van goedkoopste makelaar. Ga voor meer informatie naar de website van Interactive Brokers: www.interactivebrokers.com. Voor producten en diensten van effecten kunt u terecht bij Interactive Brokers LLC (Lid NYSE/NASD/SPIC).


(1) Plus kosten voor wisselen, vereffening en regeling.
(2) Vanaf 31/12/06.

Website: www.interactivebrokers.com

No comments: