12 March 2007

Zitdag vereniging Payback te Breda op 17 maart as.

Uitnodiging zitdag vereniging Payback.

Graag nodigt de Vereniging u uit voor de zitdag op zaterdag 17 maart 2007 in Café-zaal -Het Witte Schaap- te Breda. De zitdag is voor iedere gedueerde vrij toegankelijk.

De zitdagen zijn bedoeld voor gedupeerden van alle aandelenlease-producten, zoals bijvoorbeeld producten van Dexia, Aegon Vliegwiel, Fortis Groeivermogen en Fortis Defam, Ohra, Levob, DSB-Hollands Welvaren, maar wij kunnen u ook van advies dienen bij uw product van Spaarbeleg Sprintplan of -Koersplan.

Voor het product Koersplan van Spaarbeleg (Aegon) is door de Vereniging een stichting opgericht om zodoende gedupeerden van deze producten de mogelijkheid te bieden op een betaalbare wijze te kunnen procederen. Voor het product Sprintplan van Spaarbeleg (Aegon) kan de Vereniging u eveneens mogelijkheden geven voor een betaalbare procedure.
U kunt tijdens de zitdag in informele sfeer uw vragen stellen aan medewerkers van Payback, Beursklacht of indien aanwezig één van de advocaten.

Het is handig dat u daarvoor de benodigde papieren meeneemt, zoals kopieën van contracten, correspondentie met de aanbieder van uw aandelenlease-contract.
Het is natuurlijk mogelijk dat u niet direct antwoord krijgt, dit in verband met een grote toeloop van mensen of doordat uw vraag te gecompliceerd is om direct te beantwoorden. In dat geval ontvangt u in de week die volgt op de zitdag per post of per email antwoord op uw vraag.
De ervaring is dat de meeste gedupeerden vroeg komen. Echter het betreft een doorlopende inloopmiddag. U kunt dus ook gerust iets later dan 14.00 uur komen.

Wij zien u graag op zaterdag 17 maart 2007 in
Café-zaal -Het Witte Schaap-, Wegedoornpage 2, 4814 TZ Breda,
aanvang 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

De data en locaties van de eerstvolgende zitdagen worden in de komende nieuwsbrief vermeld.

De Vereniging Payback
www.pay-back.nl

No comments: